PALAUTE

”Juhlaväki kiittää 9.5. loistavasta keikasta.Kruunasitte hääpäivämme!”

”Suuret kiitokset viime lauantain keikasta häissämme! Aivan mahtava bändi ja mahatava meininki 🙂 Autoitte tekemään päivästämme ikimuistoisen! Ei voi mitään muuta kuin suositella teitä .”

”Kiitos eilisestä. Yksikään kehu teidän kohdalla ei ollut liikaa. Oli hieno meno 🙂    Terveisin ja kiittäen synttärivieraat.”

”Charmantin näköistä väkeä!”

”Kiitos tuhannesti hienolle bändille! Hyvin soitettu ja mukavia kavereita! Tanssilattia oli täynnä koko ajan. T. Essi ja Ali”

”Huikeat suosionosoitukset Kreiveille! Aaltoja!”

”Kiitos eilisestä minunkin puolesta, veditte aivan helvetin hyvin! Kaikki kappaleet soititte hienosti mutta yksi oli ylitse muiden I WILL STAY”

”Suuret kiitokset vielä Juhannuspäivästä! Suositellaan ehdottomasti teitä :)”

”Eilisen hääpari kiittää ja kumartaa. Teitte juhlastamme ainutlaatuisen!”

”Haluan todella paljon kiittää ja kumartaa hienosta pikkujoulu-keikasta pe 25.11. Kiitos hyvästä musasta ja loistavista tansseista! Olen erittäin tyytyväinen ja toivonkin että voisimme tehdä homman uusiksi toiste”

”Olemme saaneet pelkästään kehuja ja positiivista palautetta hääkeikastanne Uunisaaressa! Suurkiitokset teille vielä kerran, oli mukava nähdä kun ihmiset jaksoivat tanssia myöhään iltaan. Keikkanne ylitti kaikki odotuksemme!”

”Kiitoksia oikein paljon keikasta! Pidimme teistä kovasti ja teitte vaikutuksen ainakin yhteen paikalliseen pariskuntaan että ei sitä tiedä vaikka pääsisitte uudestaan Kouvolaan häitä soittelemaan. Meiningistä kiiteltiin kovin, ja itse arvostan paljon että ehditte opetella toivomamme valssit settiin mukaan näin lyhyellä varoajalla. Mahtavaa!”

”Suurkiitokset teille vielä viime lauantain esiintymisestänne hääjuhlissamme Kiialassa!Tykkäsimme kovasti ja oli hyvä meininki  Myös häävierailta tuli kehuja. Oli hienoa, että myös vanhempaa porukkaa oli loppuun asti tanssilattialla”

”Vielä kerran iso kiitos hyvästä hääkeikasta. Päivä oli onnistunut ja bändinne keräsi erittäin paljon positiivista palautetta. Kaikki viihtyi ja meininki oli hyvä. Voin kyllä suositella kaikille. Häävalssi toimi hyvin ja sovitus oli täydellinen, kiitos että toiveet toteutettiin. Vielä kerran…KIITOS!”

”Kiitos hyvästä musiikista juhlissamme! Kaikki tykkäsivät menostanne ja toivottavasti tämä poikii teille lisäkeikkoja:)”

”Itselläni oli erittäin hauskaa Kulosaaren Casinolla. Erityisesti tietysti Moon river ja Scorpparit jäivät mieleen. Kuulemma meininki oli yltynyt jopa riehakkaaksi viimeisen setin, joten ilmeisesti muutkin pitivät soitostanne. Kiitoksia hyvästä keikasta!”

”eilen iltapäivällä paukkasin faijalle. kun hoitaja avasi oven, hän sanoi, että alkamassa on konsertti, tule mukaan. faija istui eturivissä, sain paikan viereen. onneksi ehdin napata nenäliinan, koska jotenkin aavistin, että sitä tarvitaan. olen lukenut, että musiikilla voi olla muistisairaille iso merkitys. vaikka mielestä poistuu paljon, sanat ja liike eivät unohdu. mitä pidemmälle kappaleet ehtivät, sitä enemmän faija taputti, vislaili ja tapaili sanoja, vaikka ne eivät enää lauluksi taipuneetkaan. pakonomainen tarve purra hampaita yhteen loppui, kun hän keskittyi kuuntelemaan. silmissä tuikki, mielessä liikkui varmasti paljonkin. konsertin jälkeen herrasmiesmuusikot kättelivät asukkaat. kun tuli faijan vuoro, hän nousi äkkiä seisomaan, ojensi kätensä ja yritti sanoa kiitos. tapa, jonka muistan erinomaisesti ajalta ennen sairautta, mutta jonka luulin jo jääneen. musiikilla ja rakkaudella on ihmeellinen voima. #kreivit_juhlayhtye todisti tämän sellaisella empaattisuudella, kunnioituksella ja lämmöllä, että en voi olla muuta kuin kiitollinen. se, että saatiin kokea vielä tällainenkin elämys yhdessä, tekee nöyräksi. kreivit: kiitän teitä koko sydämestäni, myös isäni puolesta. teette niin arvokasta työtä, että sitä on vaikea kuvailla sanoin. kiitos, että annoitte meille yhden kauneimmista iltapäivistä koskaan ❤️ ”
❤️
-sannakekki-

”Ystävänpäivänä tunnelma oli katossa seurantalo Viljanissa, kun Kotivallin väki kokoontui kuuntelemaan Hurmaavat Herrat Duon konserttia. Herrat eli Tenho Olavi (laulu, mandoliini ja huuliharppu) ja Tuukka Kivinen (laulu ja akustinen kitara) esiintyivät ammattitaidolla ja lauluharmoniat olivat viimeisen päälle hiottuja. Upeaa musiikkia arvostavat kuulijat eläytyivät tunnelmaan täysillä ja Kulkuri ja joutsen kappale kirvoitti: ”Jes-huutoja!” Eräs yleisön herroista kommentoi kappalevalintaa sanoin: ”Nuorena kuuntelin paljon.” Tähän Duon jäsenet vastasivat kohteliaasti: ”Tunnustan.”

Mikä olisi hienompaa kuin viettää ystävänpäivää hyvien ystävien seurassa laadukkaasta musiikista nauttien? ”Hurmaavat herrat” olivat totisesti nimensä veroisia, sillä heidän esityksensä tempaisi yleisön täysillä mukaan. Duon materiaaliin kuului monia ikimuistoisia kappaleita, kuten Rauli ”Badding” Somerjoen Paratiisi, Kari Tapion Viisitoista kesää, Eppu Normaalin Joka päivä ja joka ikinen yö ja Elviksen Suspicious Minds. Tapio Rautavaaran tunnetuksi tekemät kappaleet, kuten Laivat puuta, miehet rautaa ja Kulkuri ja joutsen olivat selviä hittejä yleisön keskuudessa. Näiden lisäksi Duon ohjelmistoon kuului tangoja ja muita ikivihreitä, kuten Moskovan Valot.

Iloisia tanssijoita niin asukkaiden kuin henkilökunnankin parista riitti jokaiseen kappaleeseen. Kaikki uppoutuivat yhdessä musiikin avaamiin maailmoihin ja hymyt olivat herkässä. Idyllisen seurantalon akustiikka toimi loistavasti ja keikkapaikan kestitys laskiaispullineen sai myös kiitosta osallistujilta.

Antoisan ja elämyksellisen konserttikokemuksen tuloksena oli salillinen onnellisia Kotivallin asukkaita.”

 – Harri Lapinoja, tiedottaja –

 

Advertisement