PALAUTE

”Juhlaväki kiittää 9.5. loistavasta keikasta.Kruunasitte hääpäivämme!”

”Suuret kiitokset viime lauantain keikasta häissämme! Aivan mahtava bändi ja mahtava meininki 🙂 Autoitte tekemään päivästämme ikimuistoisen! Ei voi mitään muuta kuin suositella teitä .”

”Kiitos eilisestä. Yksikään kehu teidän kohdalla ei ollut liikaa. Oli hieno meno 🙂             Terveisin ja kiittäen synttärivieraat. Charmantin näköistä väkeä!”

”Kiitos tuhannesti hienolle bändille! Hyvin soitettu ja mukavia kavereita! Tanssilattia oli täynnä koko ajan.”

”Huikeat suosionosoitukset Kreiveille! Aaltoja!”

”Kiitos eilisestä minunkin puolesta, veditte aivan helvetin hyvin! Kaikki kappaleet soititte hienosti mutta yksi oli ylitse muiden I WILL STAY!!”

”Suuret kiitokset vielä Juhannuspäivästä! Suositellaan ehdottomasti teitä :)”

”Eilisen hääpari kiittää ja kumartaa. Teitte juhlastamme ainutlaatuisen!”

”Haluan todella paljon kiittää ja kumartaa hienosta pikkujoulu-keikasta. Kiitos hyvästä musasta ja loistavista tansseista! Olen erittäin tyytyväinen ja toivonkin että voisimme tehdä homman uusiksi toiste”

”Kiitos vielä kerran teille huikeasta keikasta meidän häissämme! Soititte todella hyvin ja olitte mahtavan heittäytymiskykyisiä, kun kaksi vierastamme halusivat esittää oman esityksensä teidän säestyksellännekin vielä! Toivottavasti te myös viihdyitte häissämme, sillä me viihdyimme todella ja vieraammekin kehuivat keikan jälkeen esitystänne. ”

”Olemme saaneet pelkästään kehuja ja positiivista palautetta hääkeikastanne Uunisaaressa! Suurkiitokset teille vielä kerran, oli mukava nähdä kun ihmiset jaksoivat tanssia myöhään iltaan. Keikkanne ylitti kaikki odotuksemme!”

”Kiitoksia oikein paljon keikasta! Pidimme teistä kovasti ja teitte vaikutuksen ainakin yhteen paikalliseen pariskuntaan että ei sitä tiedä vaikka pääsisitte uudestaan Kouvolaan häitä soittelemaan. Meiningistä kiiteltiin kovin, ja itse arvostan paljon että ehditte opetella toivomamme valssit settiin mukaan näin lyhyellä varoajalla. Mahtavaa!”

”Suurkiitokset teille vielä viime lauantain esiintymisestänne hääjuhlissamme Kiialassa!Tykkäsimme kovasti ja oli hyvä meininki  Myös häävierailta tuli kehuja. Oli hienoa, että myös vanhempaa porukkaa oli loppuun asti tanssilattialla”

”Siuntiossa, Suitian linnassa vietettiin häitä.
Onneksi olimme varanneet Kreivit soittamaan ja laulamaan linnaan
juhlimme. Mikä meno, mikä lento ritarisalin lattialla olikaan. Kiitos ja
kumarrus kun olitte tekemässä päivästämme täydellistä.”

”Vielä kerran iso kiitos hyvästä hääkeikasta. Päivä oli onnistunut ja bändinne keräsi erittäin paljon positiivista palautetta. Kaikki viihtyi ja meininki oli hyvä. Voin kyllä suositella kaikille. Häävalssi toimi hyvin ja sovitus oli täydellinen, kiitos että toiveet toteutettiin. Vielä kerran…KIITOS!”

”Kiitos hyvästä musiikista juhlissamme! Kaikki tykkäsivät menostanne ja toivottavasti tämä poikii teille lisäkeikkoja:)”

”Itselläni oli erittäin hauskaa Kulosaaren Casinolla. Erityisesti tietysti Moon river ja Scorpparit jäivät mieleen. Kuulemma meininki oli yltynyt jopa riehakkaaksi viimeisen setin kohdalla, joten ilmeisesti muutkin pitivät soitostanne. Kiitoksia hyvästä keikasta!”

Advertisement